Za buduće preduzetnike

Budi i TI STARTER! – Sedmi STARTER program je pred nama!

  • 28.05.2019. 08:12

START centar iz Banjaluke nastavlja sa organizacijom jednodnevnog edukativnog programa namjenjenog budućim preduzetnicima. Sedmi po redu STARTER program će biti održan 22. juna 2019. godine.  

”Orijentisani smo na praktičan rad tako da sa učesnicima tokom programa aktivno radimo na kreiranju poslovnog modela za njihovu ideju, definišemo devet ključnih elemenata njihovog budućeg biznisa, i pomažemo im da identifikuju ključne kupce i kreiraju prijedlog vrijednosti za njih. Na kraju im dajemo osnovne smjernice kako da testiraju svoju ideju na tržištu. Kroz STARTER program je do sada prošlo 26 timova.”  - izjavio je Vladimir Ćorda, predsjednik START Centra.

Naredni STARTER program će biti održan u prostorijama Qlab coworking prostora u Banjaluci u periodu od 10.00 do 18.00 časova.  

Generalni sponzor sedmog po redu STARTER programa je kompanija PROINTER ITSS.

”I na prethodnom Starteru smo vidjeli koliko ima dobrih ideja, a koliko je važna mala podrška kako bi kreativci dobili podstrek da nastave sa njihovom realizacijom. Možda je još korisnije što dobijaju iskrene odgovore i savjete za svoje ideje što je odličan test njihove održivosti u praksi. Zato je STARTER posebno važan i zato zaslužuje i našu podršku.”, naglašavaju u kompaniji PROINTER ITSS.


Pored kompanije PROINTER ITSS realizaciju STARTER programa podržavaju Virtuo, Qlab coworking, Red Bull, Manja i Kort marketi. 

Više o samom STARTER programu, kao i formu za prijavu, možete pronaći na sajtu www.starter.ba 

Тагови: