Ocjene radnika 

Ko je najpoželjniji poslodavac na svijetu

  • 13.12.2018. 12:29

Firma "Bejn end kompani" (Bain & Companu) najbolje je mjesto za zaposlenje, dok je "Fejsbuk" izgubio tu poziciju usljed brojnih afera koje se odnose na otkrivanje podataka korisnika, pokazuje istraživanje internet stranice "Glasdor".

"Bejn end kompani" je međunarodna konsultantska firma za menadžment, sa sjedištem u Bostonu i sa 57 filijala širom svijeta. 

Ova firma pruža usluge javnim, privatnim i neprofitnim organizacijama i jedna je od najvećih te vrste u svijetu. 

"Fejsbuk" je pao sa prvog mjesta, a u analizi se navodi da je razlog niz skandala sa propustima u sferi bezbjednosti korisničkih podataka, kao i zbog afere širenja lažnih vijesti. 

U analizi je istaknuto da je pad na listi najpoželjnijih mjesta za rad pokazatelj da u tu kompaniju, osim javnosti, počinju sumnjati i njeni zaposleni. 

"Glasdor" je internet stranica na kojoj zaposleni mogu anonimno da ocjenjuju i komentrarišu kompaniju u kojoj rade ili su radili. 

Stranica pomaže i u pronalaženju odgovarajućeg posla, te analizira rad u poznatim kompanijama. 

"Glasdor" ocjenjuje ukupan rejting prema više različitih faktora koji uključuju balans posla i života, viši menadžment, kompenzacije, pogodnosti i zadovoljstvo zaposlenih. 

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина