Novi Grad

Zlatna plaketa ministru Dušku Milunoviću

  • Извор: СРНА
  • 11.07.2021. 22:26

Ministru rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske Dušku Milunoviću večeras je uručena zlatna plaketa na akademiji povodom Petrovdana, Dana i krsne slave opštine Novi Grad.

Milunović je rekao da je priznanje rezultat dugogodišnje dobre saradnje sa opštinskim rukovodstvom i predstavnicima Boračke organizacije i Udruženja ranih vojnih invalida.

"Vidljivo je da su oni predani svom poslu u želji da boračka populacija dođe u bolji položaj. Ja se nadam da ćemo u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate", istakao je Milunović.

On je naveo da će resorno ministarstvo i u narednom periodu biti na raspolaganju rukovodstvu opštine, kao i organizacijama proisteklim iz minulog rata koje su, kako je naglasio, istinski borci za poboljšanje položaja boračke populacije.

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača rekao je da je protekla godina bila teška i izazovna zbog pandemije virus korona.

"Zadovoljni smo jer smo održali nivo proizvodnje u preduzećima. Imali smo i značajan investicioni ciklus kad je riječ o infrastrukturnim projektima. Želimo da Dan opštine bude i početak povratka na normalni život nakon pandemije", istakao je Drljača.

Na akademiji su zaslužnim pojedincima, privrednicima i institucijama uručena priznanja, srebrne plakete i zahvalnice.

U prigodnom programu napravljen je osvrt na istorijat i sadašnji trenutak ove lokalne zajednice.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок