Nadala se autu, pa ogrebala stan

Žena iz Teslića dobila premiju na “Lutriji”

  • 17.10.2019. 15:20

Instant srećka “Lutrije Republike Srpske” na kojoj je Radivojka Kusić iz Teslića “ogrebala” stan od 52,5 metara kvadratnih u Banjaluci danas je uspješno prošla provjeru u “Lutriji”, čime joj je i zvanično dodijeljena vrijedna nekretnina u naselju Novi Borik.

Kusićeva kaže kaže da je stan “ogrebala” u februaru, te da će taj dan pamtiti cijelog života.

"Toga dana sam sa prijateljicom Biljom popila kafu u gradu, a potom smo prošetale. Svratila sam do kioska i kupila srećku u nadi da ću osvojiti automobil. „Ogrebala“ sam zamjenu koja mi je potom donijela stan. Bila sam šokirana kada sam vidjela da sam osvojila stan u Banjaluci", rekla je Kusićeva, koja trenutno radi kao sezonac u Austriji.

Ona očekuje da će za mjesec-dva dobiti ključeve stana, te je navela da će preseliti u Banjaluku u kojoj je nekada živjela i koja joj se veoma dopada.

Direktor za IT “Lutrije Republike Srpske” Vladimir Kežić kaže da je riječ o prvom od ukupno dva stana na instant srećki “Lutrije”, dodavši da je drugi stan iste površine i da se nalazi na istoj lokaciji.

On je naveo da je u opticaju 1,5 milion instant srećki na kojima je jedan od dobitaka stan u Banjaluci, te istakao da su tu i novčane nagrade od 10.000 KM, 5.000 KM, 1.000 KM i 500 KM, kao i brojne druge.

"U prodaji su i druge instant srećke koje donose vrijedne nagrade, poput automobila. Pozivam građane da kupuju srećke jer mogu da osvoje veoma vrijedne nagrade", rekao je Kežić.

Тагови: