Zadovoljnan poslodavac i radnici

Zaposlenima u "Banji Vrućici" isplaćena 13. plata

  • 31.12.2018. 19:38

Trinaesta plata u „Banji Vrućici“ i ove godine stiže u pravi čas. Radnici zadovoljno trljaju ruke. To ih, priznaju, nije iznenadilo. Trinaesta plata, tvrde, u njihovom kolektivu isplaćuje se već godinama. Uz dobre uslove rada, osmočasovno radno vrijeme, redovne plate, regres, topli obrok, to im, tvrde, mnogo znači. 

U ovom zdravstveno turističkom centru zaposleno je 360 radnika. Svi oni dobili su 13. platu u jednakom iznosu od 600 maraka.

"Trinaesta plata je već isplaćena. U ovo vrijeme praznika dosta znači svi radnicima, kolektivu," kaže Nataša Maljenović, viši fizioterapeut u ZTC „Banja Vrućica“, Teslić
 
To je naš način da se zahvalimo zaposlenima za postignute rezultate i uljepšamo im predstojeće praznike, poručuju iz uprave „Banje Vrućice“. Daleko su, kažu, odmakli od najniže plate u Srpskoj. Na dodatnom povećanju plata radiće u i novoj godini. 

"Da se radnik stimuliše, da se radnik uvaži, da se radniku omogući da se na poslu osjeća kao kod kuće. Da se na neki način familizuje sa preduzećem i to je budućnost odnosa radnika i poslodavca. Jedan porodični odnos. Uvažavanje ne samo radnika, nego mislim da je u ovom momentu bitnije da poslodavac brine o svom radniku," rekao je Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC „Banja Vrućica“, Teslić. 

Banja Vrućica, pričaju radnici, ima i dodatne novčane bonuse za najbolje radnike po sektorima, u iznosu od 500 i 1000 maraka. I ove godine, nisu zaboravili na svojih 175 penzionisanih radnika. Oni su takođe dobili novčane poklone za predstojeće praznike.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.