Aleksandar Miljuš

Zamjenik gradonačelnika Prijedora podnio ostavku

  • 24.06.2020. 11:40

Zamjenik gradonačelnika Prijedora, Aleksandar Miljuš, danas je podnio ostavku na tu poziciju.

"Podnosim ostavku na mjesto zamjenika gradonačelnika sa danom 24.06.2020.godine", stoji u saopštenju koje prenosimo u potpunosti.

"Ostavku ponosim iz razloga političke odgovornosti prema partiji kojoj pripadam i odgovornosti prema predsjedniku partije g-dinu Miloradu Dodiku.

Ujedno je ovo i politički i moralni čin uvažavanja građana Prijedora koji su mi dali povjerenje u predhodnim izborinim ciklusima i kao običnim i jednostavnim ljudima članovima i simpatizerima SNSD-a sa kojima mi je uvijek bilo najdraže dijeliti sva dešavanja na političkoj sceni u Prijedoru. Javnost je upoznata da je u proteklih nekoliko sedmica došlo do prekompozicije skupštinske većine u gradskom parlamentu i da moja politička opcija više nije dio vlasti.

Razloge za ovo treba po meni tražiti unutar rukovodstva gradske organizacije SNSD-a Prijedor, koja je svojim nepromišljenom i traljavom politikom dovela do ovoga i pokidala sve konekcije sa dugogodišnjim koalicionim partnerima u protekle dvije godine.

Zahvaljujem se gradonačelniku Prijedora na odličnoj i profesionalnoj saradnji koja je po meni i pokazala kako treba da funkcionišu odnosi gradonačelnika i njegovog zamjenika u jednoj lokalnoj zajednici.

Zahvalnost upućujem i svim kolegama i radnicima Gradske uprave grada Prijedora na gotovo istim segmentima dobre i profesionalne saradnje, kao i svim predstavnicima drugih političkih partija na što sam posebno ponosan, jer mislim da je to bila moja politička sposobnost da razgovaram, sarađujem i uz međusobno uvažavanje doprinosim stvaranju mirnijeg političkog ambijenta u gradu, a ne urušavanja pozicija i ambijenta gradske organizacije SNSD-a, kako to žele da prikažu u lokalnom rukovodstvu.

Zahvalnost dugujem i medijima na korektnom praćenju moga rada u proteklom periodu. I na kraju čestitam unaprijed nekome ko će preuzeti ovu dužnost, iz napomenu da jedini fokus njegovog rada bude grad Prijedor i građani grada Prijedora.

Pročitajte i:

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.