Za vikend sedam ugostiteljskih objekata prekršilo mjere prevencije: Kažnjeni sa 7.000 KM

  • 29.09.2020. 09:20

Zbog nepoštovanja preventivnih mjera zaštite od epidemije u zajednici i radnim sredinama, inspektori su u kontrolama proteklog vikenda ugostiteljskim objektima izrekli kazne u iznosu od 7.000 KM.

Republički inspektori su u saradnji sa inspektorima jedinica lokalne samouprave u toku vikenda obavili 335 inspekcijskih kontrola, a u sedam slučajeva ugostitelji su zatečeni u prekršaju. Pojačane kontrole nastavljene su u ugostiteljskim objektima, sa akcentom na večernje sate, poručuju iz Inspektorata RS.

– U okviru sprovođenja navedenih mjera, u protekla tri mjeseca obavljeno je preko 15.000 inspekcijskih kontrola u kojima su do sada izrečene kazne u ukupnom iznosu od oko 245.000 KM. Inspektori će nastaviti sa pojačanim nadzorom i u narednom periodu, a dolazak inspektora može se očekivati u bilo koje doba dana. Naš zajednički interes je nesmetan rad poslovnih subjekata, ali uz poštovanje svih preventivnih mjera na suzbijanju širenja bolesti izazvane virusom korona – saopštili su iz Inspektorata RS, još jednom naglasivši da zajednički interes svih treba da bude nesmetan rad poslovnih subjekata, ali uz poštovanje svih preventivnih mjera na suzbijanju širenja bolesti izazvane virusom korona.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.