Jahorina

Za “Termag Challenge Race” za sada prijavljeno 70 takmičara

  • 16.07.2018. 13:52

“Termag Challenge Race” je avanturistička trka koju organizuje Termag hotel na Jahorini uz podršku Saveza za fitnes i rekreaciju Srbije.

Trka je jedinstvena u BiH jer će na stazi biti osam prepreka koje takmičari moraju savladati.

Direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić zahvalio se hotelu Termag na organizaciji ove trke koja će doprinjeti promociji planine.

Direktor trke Milan Đapić rekao je da mogu učestvovati takmičari i rekreativnci u dvije kategorije, muškoj i ženskoj.

– Trka se održava 21. jula, a start je u 11 časova kod Termagovog restorana Koliba. Moguće se prijaviti i na sam dan trke u zoni starta – rekao je Đapić.

On je istakao da se do sada prijavilo 70 takmičara.

Prva tri najbolja takmičara u obje kategorije će dobiti nagrade i to za žene “Go pro” kameru, vikend za dvoje u hotelu Termag, vožnja kvadom za dvije osobe, dok će muškarci osvojiti vikend za dvije osobe u Termagu, testnu vožnju “mercedesom” i komplet sportske opreme, te vožnja kvadom za dvije osobe. Ostali učesnici će dobiti finišersku diplomu.

Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić istakao je da ovaj grad ima ponudu za sve koji su željni andrenalina i boravka u prirodi.

– Ovo je prva trka ove vrste u BiH i veoma je značajna za promociju Jahorine. Nadamo se što većem broju učesnika – rekao je Tošić.