Predsjednik Vlade Srpske

Višković uputio saučešće porodici stradalog policajca

15:37, 22.04.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora, koji je tragično stradao na dužnosti.

"Duboko sam ožalošćen i potresen viješću o smrti vašeg sina, oca i supruga, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slađenka Tubina", naveo je Višković u telegramu. 

Višković je istakao da je Tubinovim preranim i tragičnim odlaskom porodicu zadesio nenadoknadiv gubitak, a da su Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija Republike Srpske ostali bez hrabrog i časnog policajca i dobrog kolege. 

"Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam izraze dubokog saučešća", navodi se u telegramu. 

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić. 

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.