Vivia run and more

Više od 700 mališana trčalo Tropic Bambini maraton

08:27, 21.04.2019.
Izvor: PR
Thumbnail
Treću godinu zaredom održana je trka za najmlađe, Tropic Bambini maraton, koja se realizovala u okviru  ovogodišnjeg „Vivia run and more” festivala na tvrđavi Kastel. 

 

Thumbnail

Više od 700 mališana, uzrasta od dvije do šest godina, u subotu je istrčalo stazu dužine 250 metara, u pratnji roditelja i trenera – vaspitača. Svi mališani koji su prošli kroz cilj zasluženo su dobili svoje medalje, a program na tvrđavi Kastel upotpunio je nastup banjalučkog dječijeg hora „Vrapčići”.

Thumbnail

„I ove godine, naša kompanija sa brendom Tropic stala je, kao generalni sponzor, uz najslađu trku koja se održava u našem gradu. Trka ima za cilj promovisanje zdravih životnih navika među najmlađom populacijom, važnosti bavljenja sportom, ali i druženje i zabavu, koji se nakon završene trke nastavljaju u Tropic kutku za mališane. Bambini maraton postaje tradicionalna manifestacija koju naša kompanija, zbog vrijednosti koje i sama promoviše, sa ponosom podržava,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Thumbnail