Trebinje

Uskoro stacionarna kamera za mjerenje brzine kretanja vozila

  • 22.10.2019. 16:05

Na području Trebinja u narednom periodu biće postavljena stacionarna kamera za mjerenje brzine kretanja vozila, a u toku je postupak nabavke, istaknuto je danas na redovnoj sjednici Foruma za bezbjednost.

Na sjednici su razmatrana pitanja regulisanja saobraćaja kod osnovnih škola "Vuk Karadžić" u Policama i "Јovan Јovanović Zmaj" u Bregovima, kao i kod trebinjske Bolnice i Doma zdravlja, te posebno istaknut problem pristupa vozilima hitne pomoći tokom ljetne sezone kada je u ulicama oko ovih zdravstvenih ustanova izraženo saobraćanje autobusa ka Hercegovačkoj Gračanici.

"Neophodno je uključiti stručna lica koja će ponuditi adekvatna rješenja, jer angažovanje samo policije ne može dati željeni rezultat", jedan je od zaključaka Foruma.

Na sjednici je naglašeno da je trebinjska Policijska uprava uspješno riješila slučaj paljevine vozila iz protekle godine i formirala odjeljenje policijske stanice u Gorici, što je znatno doprinijelo poboljšanju bezbjednosti na području grada u ovoj godini, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Za sada su djelimično ostali nerealizovani raniji zaključci Foruma koji se tiču edukativnih i praktičnih radionica za mlade iz oblasti prevencije i borbe protiv narkomanije, vršnjačkog nasilja i djelovanja navijačkih grupa", jedan je od zaključaka Foruma.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.