Nagrada igra „10 ‘ladnih Nektara“

Uručeni ključevi dobtnicima Porsche automobila

  • 11.07.2019. 16:23

Svečanim uručenjem ključeva Porsche automobila trojici najsrećnijih dobitnika nagradne igre „10 ‘ladnih Nektara“, Banjalučka pivara zaokružila je priču o jednoj od najvećih nagradnih igara ikada organizovanih na ovim prostorima.

"Svi učesnici nagradne igre, ali i drugi ljubitelji „Nektar“ piva svjedočili su velikom finalu kada su 6. jula 2019. godine na Trgu Krajine u Banjaluci izvučene tri najsrećnije koverte i istovremeno odgovoreno na ključno pitanje – kome je „10 ‘ladnih Nektara“ bilo dovoljno za osvajanje automobila. Banjalučka pivara ima dugu tradiciju nagrađivanja svojih potrošača, a ovogodišnja nagradna igra je najuspješnija", ocijenio je generalni direktor kompanije, Nikolas Peni.

„Nakon tri uzbudljiva mjeseca takmičenja, danas smo tu da uručimo nagrade trojici najsrećnijih. Zaista je veliko zadovoljstvo što se na ovaj način možemo zahvaliti svojim potrošačima na ukazanom povjerenju. Drago nam je što upravo oni iznova potvrđuju zašto je „Nektar“ omiljeni pivski brend, jer je zadovoljan potrošač ono što našoj kompaniji treba“, istakao je Peni.

Dva crvena Porsche-a 718 Cayman su otišla u Prijedor i Gradišku, i to – Aleksandru Radonjiću i Draženu Maletiću.

„Tokom trajanja nagradne igre sam poslao više od 30 koverti i gotovo 600 kodova za dnevne nagrade. Kada sam vidio svoje ime na televizijskom ekranu, uslijedio je šok, ali i velika sreća“, priznao je Maletić  prilikom dodjele ključeva novog automobila.

Aleksandar Radonjić, dobitnik drugog Porsche-a 718 Cayman, izvlačenje je pratio sa radnim kolegama. Ne krije zadovoljstvo što je jedna od 190 koverti koliko je poslao, bila dobitna. 

„Čestitke su stizale na sve strane – prijatelji, porodica, radne kolege. Sve mi je izgledalo nestvarno, ali moj Porsche je sada tu i zaista sam srećan“, rekao je Radonjić. 

Ključevi trećeg automobila – Porsche-a 718 Boxster otišli su u ruke Mirnesa Jakupovića iz Prijedora. 

„Izvlačenje sam pratio zajedno sa porodicom, a nakon proglašenja mog imena kao dobitnika trećeg automobila nastala je potpuna tišina. Sreća je bila na mojoj strani i zaista sam zahvalan Banjalučkoj pivari na ovoj divnoj i vrijednoj nagradi“, kaže Jakupović.

Tokom trajanja nagradne igre „10 ‘ladnih Nektara“, zabilježen je rekordan odziv ljubitelja „Nektar“ piva. Na adresu Banjalučke pivare, od 2. aprila do 30. juna, pristiglo je više od 300.000 koverata u kojima se nalazilo nevjerovatnih 3 miliona crvenih čepova sa boca i otvarača limenki Nektar piva.  Za 90 dana je evidentirano čak 1,5 milion kodova za dnevne nagrade, a Banjalučka pivara je najaktivnijim, a ujedno i najsrećnijim učesnicima, darovala 90 mini-frižidera, 90 vrtnih garnitura, kao i 90 velikih suncobrana.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина