Vremenska prognoza

Umjereno oblačno sa sunčanim intervalima

  • 02.12.2018. 08:19

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i toplije, a krajem dana sa zapada se očekuje naoblačenje.

Maksimalna dnevna temperatura vazduha od šest do 12, na jugu Hercegovine do 14, a na planinama do četiri stepena Celzijusova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom južnih smjerova. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros po kotlinama i uz riječne tokove ima magle i niskih oblaka, a u ostalim krajevima preovladava malo do umjereno oblačno vrijeme, dok je u Hercegovini vedro. 

Na Sokocu je jutros u 7.00 časova izmjereno minus pet stepeni, u Bijeljini, na Han Pijesku i Srebrenici minus četiri, a na Bjelašnici, u Kalinoviku, Gacku, Tuzli i u Livnu minus tri stepena. 

U Brčkom, na Čemernu, u Višegradu, Bileći, Rudom, Bugojnu, Ivan Sedlo i Zvornik minus dva stepena, u Doboju i Sarajevu minus jedan, u Banjaluci, Šipovu, Sanskom Mostu i Krupi na Uni nula, U Novom Gradu i Mrkonjić Gradu jedan, u Ribniku dva, u Trebinju četiri, u Mostaru pet, a u Neumu sedam stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega na Han Pijesku jutros iznosi 16 centimetara, na Sokocu šest, na Čemernu i u Kalinoviku pet, a u Srebrenici jedan centimetar. 

U protekla 24 časa časa u Bileći je palo dva litra kiše po metru kvadratnom, a u Gacku jedan litar. Padavina je bilo i u Trebinju i na Čemernu.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.