Umičević donirao odbornički dodatak i uručio 150 pari cipela Crvenom krstu

  • 11.01.2021. 14:50

Tehnički direktor Fabrike obuće "Bema" Marinko Umičević uručio je danas Crvenom krstu Banjaluka donaciju 150 pari visokokvalitetnih zimskih, nepropusnih čizama za muškarce, žene i djecu.

Namjera je da se veći dio donacije uputi za stanovništvo ugroženo u nedavnim zemljotresima, a ostatak da se donira za korisnike pomoći Crvenog krsta”, rekao je Umičević.

Umičević je podsjetio da je Banjaluka 1969. godine bila centar solidarnosti u regionu i da su Banjalučani na svojoj koži osjetili koliko znači pomoć koja dođe u takvim trenucima, te da je sad pravi momenat za pokazati naučene lekcije.

– Druga donacija koju sam uputio jeste lična – prvi odbornički dodatak iz aktuelnog mandata u iznosu od 600 KM uputio sam Crvenom krstu Banjaluka, za pomoć u radu – rekao je Umičević.

Umičević je ukazao da je Gradska organizacija Crvenog krsta skinuta sa budžeta grada Banjaluka.

– Nedopustivo je da se organizacija koja pomaže ljudima više od jednog vijeka stavlja u isti koš sa ostalim udruženjima građana – smatra Umičević.

Umičević je pozvao sve koji mogu da pomognu rad Crvenog krsta, te pozvao sve odbornike da podrže inicijativu predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića da svoje odborničke dodatke doniraju tamo gdje je potrebno.

Marinko Umičević je direktor Fabrike obuće “Bema” i odbornik u četvrtom mandatu u Banjaluci.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.