Modriča

U Tropic dječijim trkama učestvovalo 200 mališana

  • Извор: АТВ
  • 11.07.2021. 15:08

Atletsko rekreativni klub Modriča protekle subote organizovao je po treći put atletsku trku u dužini od 10 kilometara. Manifestacija koja ima za cilj promovisanje zdravih životnih navika te kulturnih i privrednih potencijala opštine Modriča, ove godine okupio je 180 trkača. 


U sklopu ovogodišnje trke održane su i Tropic dječije trke, na kojima je učestvovalo 200 mališana, od vrtićkog uzrasta do 11 godina koji su se takmičili u sedam kategorija. Svi učesnici trka dobili su svoje medalje te prigodne slatke poklone koje je obezbijedio trgovački lanac Tropic.

„Sportske aktivnosti i projekti koji za cilj imaju popularizaciju rekreativnog bavljenja sportom jedan su segment koji naša kompanija promoviše i podržava. Posebno nam je drago kada vidimo entuzijazam najmlađih generacija i njihovu radost nakon učešća u manifestacijama ove vrste. Kao jedan od članova lokalne zajednice Modriča, sigurni smo da će trka u budućnosti postati tradicionalni događaj i da će rasti broj onih koji prepoznaju važnost učešća, ali i pružanja podrške ovakvim događajima. Posebno nam je drago što su naše kolege iz Modriče, ali i drugih gradova, kao i njihova djeca, uzeli učešće u ovogodišnjim trkama,” saopštila je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic. 

Uprkos izmijenjenim uslovima usljed epidemiološke situacije, organizacija događaja bila je na zavidnom nivou, a nije izostala ni dobra atmosfera. Sportski entuzijasti, veliki i mali rekreativci imali su sjajnu priliku za još jedno sportsko druženje, koje iz godine u godinu dobija sve veći broj učesnika.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?