U Trebinju otvorena Gradska tržnica

  • 28.04.2021. 20:50

U Trebinju je danas otvorena gradska tržnica, moderan objekat vrijednosti više od 700.000 KM koji će omogućiti siguran plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je novinarima da je grad Trebinje izdvojio sredstva u budžetu za ovaj projekat, te da je ukupna vrijednost građevinskih radova bila oko 640.000 KM.

"U narednom periodu je planirano da se na spratu tržnice izda prostor nekom korisniku. Nisu završeni svi radovi, tako da se nadam da će u narednom periodu kada se to izda dobiti još ljepšu dimenziju koju će ljudi posjećivati, ostavljati novac i gdje će ostvariti neki prihod", rekao je Ćurić.

On je podsjetio da je Grad zajednički odradio projekat sa Investiciono-razvojnom bankom /IRB/, gradskom Razvojnom agencijom, uz podršku donatora, u vrijednosti od 124.000 KM za unutrašnji dio tržnice.

Zdravka i Čedo više od dvije decenije na čuvenoj trebinjskoj pijaci prodaju mliječne proizvode. Danas prvi put nisu gledali u nebo da vide hoće li kiša, nisu ni strahovali da će na kajmak i sir pasti neki trun sa stogodišnjih platana. Svoje mjesto našli su u novotvorenoj Gradskoj tržnici.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.