Smještajni kapaciteti odavno popunjeni

U prvim danima skijanja na Jahorini promet udvostručen

20:06, 08.12.2019.
Izvor: ATV
Prvog dana nakon zvaničnog otvorenja ski sezone, na Jahorini smo zatekli odličnu atmosferu. Turisti domaći i  strani – svako uživa na svoj način. Neki šetaju, neki sjede u ustakljenim baštama hotela i uživaju u pogledu na staze. 

Ali definitivno, najboje se provode oni koji smo zatekli na stazi.

"Super je, super je, dobro su se potrudili osniježili su stazu, dobro je", priča nam Ermin Arapčić iz Sarajeva.

"Super je, bio sam prije dvije godine na otvaranju i sad, faantastično je", kaže Petar Đorđević iz Beograda.

"Prvi nam je put, mislim meni je prvi put, jako nam je lijepo, ugodno", rekla je Sabaha Hamzić.

"Jahorina je naša olimpijska ljepotica i mislim da je svima lijepo koji ovdje dođu. Mogu da provedu lijep dan, vikend, da uživaju i tako", kaže Mladen Banjanin.

Smještajni kapaciteti su već odavno popunjeni. Brojni muzički sadržaju su najavljeni. Od ove sezone u rad je pušten i novi ski lift Sidro – za djecu, ali i one koji se još nisu osmjelili spustiti niz glavnu stazu na Poljicama. Definitivno – snijegu i zimskim radostima najviše se raduju i uživaju oni najmlađi.

Jahorina je od ove godine i jedina planina u regiji koja ima vertikalni transport sa zatvorenim kabinama. Kada se uzme u obzir kvalitet i sadržaj usluga u kojima turisti uživaju, svi s kojima smo danas razgovarali zadovoljni su i cijenama. Ovakav raj, kažu vrijedi svake pare. Neki od njih došli su juče na otvorenje sezone i koncert Brajana Ferija a ostaće sve do Nove godine.