Uz Dženana Lončarevića u novo ljeto

Trebinje spremno za doček Nove godine

  • 26.12.2018. 19:58

Trebinje nikada spremnije za doček Nove godine. Dženan Lončarević će pod platanima uveseljavati južnjake i njihove goste u novogodišnjoj noći.

Hercegovci će kao i uvijek domaćinski dočekati sve koji dođu sa strane. Najavljuje se i turističi bum.

"Ja se nadam da će prije svega biti lijepo vrijeme i garantujemo dobro raspoloženje i dobar provod. Već se veliki broj ljudi javio hotelima pa su kapaciteti maltene popunjeni svi što je veoma dobro", istakao je Mirko Ćurić, zamjenik gradonačelnika Trebinja. 

Za Trebinjce dileme nema, 2019. godinu će dočekati na Trgu slobode. 

"Na trgu, najljepše mi je, najviše volim svoj grad, svoj narod. Gdje ima bolje"!

"Nisam vala ništa planirao, ali evo čuo sam sada da će biti svirka ovdje, pa mislim da je to nešto lijepo i pozitivno za nas". 

"Ideja o dovođenju ovoga poznatog regionalnog pjevača je zaista izuzetna i apsolutno je podržavam", istakli su građanj Trebinja.

I u Turističkoj organizaciji privode kraju obaveze, kažu dali su sve od sebe i sigurni su da će narednih dana turisti preplaviti najjužniji grad Republike Srpske. Koncert počinje u 21:30 časova.

"Ovom prilikom pozivamo sve one koji se još nisu odlučili gdje će dočekati 2019. godinu da njihov izbor bude koncert u Trebinju Dženan Lončarević i da ovdje zajedno sa Trebinjcima, njihovim gostima i ostalim turistima zajedno uđemo u 2019. godinu", istakao je Marko Radić, direktor TO Trebinje. 

Osim koncerta, organizuje se i manifestacija "Vikend dani". Postavljene su kućice, obezbijeđene su dovoljne količine vina, rakije, roštilja i drugih delicija. Ukoliko vrijeme posluži, biće otvoren i ljetnji šank pod platanima.

Pripreme za doček Nove godine u Trebinju privode se kraju, osim dobrog provoda i žurke organizatori obećavaju i još mnogo toga. Sve je spremno i za degustaciju pravih domaćih hercegovačkih proizvoda.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина