Trebinje: Bogata turistička ponuda

  • 31.05.2021. 19:34

I zvanično je počela nova turistička sezona u Trebinju. Ovogodušnja ponuda nikad bogatija a očekivanja turističkih radnika nikad veća. Svi priželjkuju da se ponovi rekordna 2019 godina.

- Trebinje složno i jedinstveno ulazi u novu turističku sezonu, sve goste ćemo adekvatno primiti, sačekati i mi ćemo da učinimo sve da se u našem gradu osjećaju prijatno, kao što su to i navikili. Trebinje je postalo svojevrstan brend na regionalnom turističkom tržištu – kazao je Žarko Vico iz Turističke organizacije Trebinje.

Da je Trebinje brend pokazuje broj gostiju iz maja ove godine. Zadovoljni i optimistični gradski čelnici kažu početak ove ljetnje sezone se morao obilježiti kako to u Hercegovini i dolikuje.

- Prema informacijama od ljudi koji se bave turizmom, smještajem ovo je po njihovim procjenama najpuniji mjesec maj do sada. Što znači krećemo opet i vraćamo se u normalnosti koje su bile itekako dobre na području Trebinja kada je turizam u pitanju – rekao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Spreman je i najveći turistički kompleks. U Gradu Sunca ove godine za svakoga po nešto. Akva park, Etno selo, Bijeli grad, veliki sportski kompleks svi ovi sadržaji čekaju brojne goste.

- Predsezona je imala jako dobre rezultate tako da od sezone očekujemo redovno dobre rezultate. Najčešči gosti sada u ovim prilika su bili domaći turisti, turisti iz Srbije nadamo se da će se mjere relaksirati i da čemo imati i strane goste – istakla je Tamara Ratković Bodiroga, direktor Grada Sunca.

Zbog gostiju stalno se radi na turističkoj ponudi. Vožnje Trebišnjicom, planinarenje, obilasci biciklom novi su sadržaji na sve dužoj listi mjesta i načina trebinjskog odmora i uživanja.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.