Konkurs za produkcijski tim ATV-a

Tražimo nove članove našeg produkcijskog tima

  • 10.03.2021. 11:41

Dinamični početak nove poslovne godine na ATV-u obilježen je velikim regionalnim konkursom „Nova TV lica“ koji je samo uvod u velike programske, tehničke i produkcijske iskorake koji su pred našom medijskom kućom. S ciljem jačanja domaće produkcije, razvijanja i implementiranja novih sadržaja, a hrabro i odvažno koraćajući ka projektima koje smo pred sebe postavili, proširujemo naš produkcijski tim.

Tražimo lica iza kamera, ljude od povjerenja, predane i odgovorne profesionalce - sve one koji žele da karijerno napreduju i uče i okušaju se u novim i izazovnim zadacima, talentovane ljude koji će sa nama graditi budućnost naše televizije.

Ukoliko se prepoznaješ u ovim redovima onda je konkurs za nove članove našeg dinamičnog produkcijskog tima mjesto za tebe. Tražimo producente, montažere, realizatore, studijske i emisione tehničare, rasvjetljivače, IT menadžere i IT administratore, ali i sve vas koji to strastveno želite postati.

Pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo do 15. aprila na konkurs@atvbl.com sa naznakom za koju poziciju apliciraš.

Najbolje uspjehe imaju veliki i važni timovi. Budi i ti dio produkcijskog tima ATV-a.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?