ZA VIJESTI KOJE SE DALEKO ČUJU

Tražimo iskusne urednike i novinare informativnog programa

14:53, 12.04.2021.
Izvor: ATV
Spremni da se uhvatimo u koštac sa najvećim izazovima, najaktuelnijim temama i najvažnijim događajima iz zemlje, regiona i svijeta. Spremni da svoj uticaj na tržištu potvrdimo vijestima koje se pripremaju bez prepreka - 24 sata u sedmici.

Želimo da okupimo najiskusnije i najpredanije novinare i urednike iz cijelog regiona i dodatno osnažimo kvalitet našeg informativnog programa. Spremni da rušimo granice izvještavanja, da ukrstimo oprečna mišljenja i zadamo standarde preko kojih se teško prelazi. Izazovne teme, dan koji nema radno vrijeme, izvještavanje sa svih krajeva regiona, analitičko praćenje događaja iz cijeloga svijeta - cilj od kojeg se ne odustaje i vijesti zbog kojih se ruše sve granice.

Ukoliko se prepoznajete u ovim redovima, imate želju, znanje i snagu da progovorite o gorućim temama i budete na mjestu najvažnijih događaja, želite da date lični pečat informacijama i odgovorno stojite iza svojih odluka, ambiciozni ste i zainteresovani za rad u dinamičnoj atmosferi i želite da zajedno sa nama budete promjena koja kreira stav javnosti, onda je konkurs za urednike i novinare informativnog programa ATV-a nezaobilazna stanica u vašoj karijeri.

Tražimo precizne, ozbiljne i oštroumne urednike sa iskustvom od najmanje pet godina i spretne i posvećene novinare sa najmanje dvije godine iskustva rada u medijima/informativnom programu. Potrebno je da nam pošaljete CV sa biografijom i motivacionim pismom, a poželjne su i preporuke vaših saradnika na [email protected] do 10. maja, uz naznaku pozicije za koju aplicirate.

Nama je informacija izazov, nama je prepreka samo jedna od stepenica do cilja. Nama je događaj suština. Nama vijest nije posao, već poziv. A vama?