Od sutra ponovo rade škole

Teslić: Ukinuta odluka o vanrednoj situaciji

  • 15.05.2019. 12:10

Krizni štab u Tesliću stavio je danas van snage odluku o vanrednoj situaciju u ovoj opštini, koja je zbog izlivanja svih rijeka usljed intezivnih padavina, donesena u ponedjeljak, 13. maja.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević izjavio je Srni tokom nevremena poplavljeno stotinjak domaćinstava, a da pričinjena šteta, prema gruboj procjeni, samo na infrastrukturi i nekategorisanim putevima iznosi 950 hiljada maraka. 

"I danas su na terenu sve četiri komisije za procjenu štete pričinjene poplavama na području opštine Teslić, i to za oblasti štete na stambenim objektima, štete na privrednim objektima, štete iz oblasti infrastrukture i oblasti poljoprivrede", rekao je Miličević. 

On kaže da u toku dana treba da stigne analiza vode koja je od sinoć u vodovodnom sistemu i koja se trenutno koristi za tehničku upotrebu. 

Miličević je dodao i da učenici od sutra idu u školu. 

Iz Kriznog štaba u Tesliću danas je saopšteno da je zbog oštećenja mosta u Studencima usljed poplava na snazi privremeni prekid saobraćaja preko njega, a do sanacije mosta, alternativni putni pravac je Gomjenica-Radešići-Studenci. 

Saobraćaj je u privremenom prekidu i u mjestu Klam na lokalnom putu Blatnica-Očauš zbog potkopavanja puta usljed nabujale Velike Usore. Sanacija puta je u toku, a alternativni putni pravac je Gornji Buletić-Berača-Očauš. 

Do kraja dana očekuje se saniranje prekinute putne komunikacije u Gomjenici u mjestu Podovi. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић