Povodom Vaskrsa

Teslić: Aktiv žena SNSD-a organizovao igre za djecu

17:02, 29.04.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Druženje, zabava i osmijeh na licima mališana obilježili su treće „Vaskršnjo-uskršnje radosti“ za najmlađe u Banji Vrućici. 

Bila je to prilika da pokažu svoje umijeće u oslikavanju vaskršnjih jaja i bore se za titulu najljepšeg. Nisu izostale ni igre kao što su najjače jaje, muzička stolica, skakanje u vreći. 

Roditelji djece kažu da je ovo odlična prilika da se mališani zabave.

"Dovela sam svoje dijete. Očekujemo dobar provod, zabavu. Da se djeca izigraju zabave i da im bude lijepo. Već treću godinu zaredom dolazimo i uvijek nam bude lijepo", kaže Bojana,

"Doveo sam dvoje svoje dječice Luku i Jovanu, došli smo da se malo zabavimo, družimo. Mi već, pošto prisustvujemo i ranije smo dolazili prethodnih godina, oni su čak imali i male pripreme. On je kući malo skakutao u vreći, naravno onda rezultat neće izostati", rekao je Dražen. 

„Vaskršnjo-uskršnje radosti“ i ove godine organizovao je Aktiv žena SNSD-a u Tesliću. Kažu cilj im je, prije svega, da okupe što više svojih sugrađana i njihovih mališana kako bi uživali u zanimljivom programu povodom Vaskrsa. 

"Imamo dosta igara, biramo najljepše jaje, najjače jaje, imamo nošenje jajeta u kašici, guranje jajeta, skakutanje sa jajetom, ples sa balonima, muzička stolica i još neke igre. Naš cilj je da se djeca druže, da se igraju i da vidimo njihove osmijehe", kaže Radomirka Popović, predsjednica Aktiva žena SNSD-a Teslić.

Mališani su obradovali i vrijednim nagradama. U Aktivu žena kažu da su nagrade obezbijedili uz pomoć teslićkih privrednika, ali i odbornika u lokalnom parlamentu Miše Stojanovića i Alena Seferovića.