Jahorina

Termag čelendž rejs finalna trka mini lige

  • 18.08.2019. 11:58

10, 19 I 47 kilometara planinske staze nije bilo lako istrčati. Samo oni najuporniji pretrčali su šumske prepreke. Ženama je najbitnije bilo da ne odustanu, a muškarci priznaju da nisu dovoljno pratili oznake.

Na kraju, svi su prošli  kroz cilj i okitili se medaljama.

“Staza je odlična, teška, morate biti potpuno spremni, dva puta sam zalutao, jedva sam došao do cilja, izgubio sam vremene, ali sam ipak uspio na kraju“, kaže Džemal Jašarević, iz Sarajeva.

“Trka je bila odlična, ja sam zadovoljna što sam uspjela da istrčim ovo, svaka čast organizatorima i svima, ja sam trčala najkraću dionicu deset kilometara i zaista pohvale sve I za organizatore i za sponzore i učesnike koji su uspjeli da istrče ovu trku danas“, kaže Branka Spasojević, iz Pala.

Termag čelendž rejs ujedno je i finalna trka mini lige. Organizatori zadovoljni, jer su ove godine došli takmičari i sa drugih kontinenata.

“Takmičari iz svih zemalja regiona, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, ali isto tako možemose pohvaliti da imamo takmičara iz Amerike i Čilea, što je pokazalo da je Jahorina kao destinacija zaista atraktivna i ova trka Termag čelendž rejs tome sigurno doprinosi“, kaže Nemanja Vučetić, direktor hotela “Termag“.

IT kompanija PROINTER i ovoga puta podržala je planinski maraton. Iz kompanije kažu da je jahorinska trka najbolji spoj dobre sportske zabave i druženja.

“Posebno što se stvori lijepa atmosfera, takmičarski duh i što ljui čitav dan uživaju. Ono što je značajno reći da smo doprinijeli da na Jahorini se osjeti atmosfera, bez obzira da li je u pitanju januar ili avgust da apsolutno puno ljudi koji uživaju ovdje i što je Jahorina, čini mi se, iz dana u dan, živi čitavu godinu“, kaže Vlatko Vukotić, portparol IT kompanije PROINTER.

Termag čelendž rejs, finalnom trkom završio je svoju ovogodišnju mini ligu. Za sljedeću godinu pripremaju dvije trke, zimsku i ljetnu, i nadaju se još većem broju učesnika.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина