Pozitivne snage Srpske

"Tajna velikog nosa" odigrana u selu Batković kod Bijeljine

19:32, 14.09.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Najmlađi stanovnici sela Batković kod Bijeljine uživali su  u predstavi "Tajna velikog nosa".  Oduševljeni su onim što su vidjeli. 

"Veliko nam je zadovoljstvo doći ovdje u Semberiju. Sljedeći nas korak idemo na istok Republike Srpske, poslije toga dolazimo u Doboj, dakle gledaćemo da obiđemo što veći broj sela širom Republike Srpske da sve regije i svi dijelovi budu zastupljeni i večerašnje raspoloženje pokazalo je da je ovaj projekat isplativ i da zapravo nema tih mjerila kojima se može mjeriti jedan ovakav događaj, ekonomskih i materijalnih, jer ovo vrijedi mnogo više od toga", kaže Vojislav Savić, Pokret Pozitivne snage Srpske.

Pojedini mališani su prvi put imali priliku da prate pozorišnu predstavu, ali i da se fotografišu sa glumcima. Neki su dobili i autograme, a njihovo oduševljenje bilo je očigledno. 

Poznati glumac Nenad Okanović Oki kaže da mu je drago što učestvuje u jednom ovakvom projektu. Takođe, ističe da je svaki novi dolazak u novo selo bolji i posjećeniji i da su, kada vide mnogobrojnu publiku, riječi suvišne. 

" Ostao sam bez teksta. Hteo bih da se zahvalim kabinetu predsjednika Republike i predsjedniku Republike što je prepoznao ovaj projekat obnove i što nas je podržao i hvala i mi idemo u narednih mjeseci da obilazimo sva sela Republike Srpske jer ovo je predivno. Pita djecu "jel vam se svidja"? Oni odgovaraju "daaaaaa". Oki dodaje "uživali smo zajedno, svi uživamo u ovom projektu stvarno", kaže Nenad Okanović - Oki.

Ovo je projekat koji se realizuje već tri mjeseca i trajaće do kraja godine, a Pokret Pozitivne snage Srpske ima u planu nove aktivnosti, u još širem obimu.