Banjalučanin boravi u Albaniji na forumu

Tadić za ATV: U Albaniji vlada panika, ljudi su u strahu

  • 26.11.2019. 11:41

Područje Albanije, rano jutros, pogodio je razoran zemljotres, nakon čega je uslijedio niz potresa, prilikom kojih je, do sada poginulo najmanje sedam osoba, a više od 300 povrijeđeno.

O trenutnoj situaciji u Albaniji pričao je banjalučki atletičar i aktivista Duško Tadić, koji se tamo nalazi na forumu.

"Mi smo dobro. Malo vlada panika. Mi iz Bosne i Hercegovine koji smo na forumu, držimo se, pokušavamo da zajedničkim snagama podignemo atmosferu koliko je u našoj mogućnosti. Narod je zaista preplašen", izjavio je za ATV Tadić.

On dodaje da je situacija u ovom trenutku stabilna.

"Trenutno, ovdje su podrhtavanja stala. Ali vidimo putem medija da su ista aktivna u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, tako da, što se toga tiče nije nam svejedno te se nadamo da će se situacija popraviti", ističe Banjalučanin.

"Ono što je žalosno, jeste što u Albaniji ima mnogo povrijeđenih ali i onih koji su izgubili živote. To je ono što se ne može nadoknaditi, dok se materijalna šteta može nadoknaditi. Nadamo se da je najgore prošle i da žrtava više neće biti", zaključuje Duško Tadić.

Podsjetimo, zemljotres jačine 6,4 stepeni Rihterove skale se u noći između ponedjeljka i utorka dogodio u Albaniji, a podrhtavanja tla su se osjetila i u BiH.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина