Vremenska prognoza

Sutra slaba kiša, uglavnom poslije podne 

  • 24.06.2018. 15:31

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati promjenjivo oblačno vrijeme sa slabom kišom, uglavnom poslije podne.

Ujutru i prije podne na zapadu će biti pretežno oblačno, dok će više sunčanih perioda biti u ostalim predjelima. 

Sredinom dana slaba kiša počeće da pada ponegdje na zapadu, a poslije podne proširiće se na istok i jug. Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Minimalna temperatura vazduha od šest do 12, na jugu do 17, a najviša dnevna od 19 do 24, na jugu do 27 stepeni Celzijusovih. U višim predjelima biće svježije. 

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda napominju da će od srijede biti malo toplije, ali sa pojavom kiše i pljuskova. 

Meteorolozi su za utorak, 26. jun, najavili više sunčanih perioda u prvom dijelu dana u sjevernim krajevima, ali će biti i povremenih pljuskova. Na jugu i istoku biće oblačno i svežije sa slabom kišom. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 na istoku do 25 na krajnjem sjeveru i jugu. 

Malo toplije i promjenjivo oblačno biće u srijedu, 27. juna, a kiša je moguća samo ponegdje na istoku i jugoistoku, dok pljuskova može biti na sjeveru. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 27, na jugu do 29 stepeni. 

U četvrtak, 28. juna, biće još toplije i pretežno sunčano, ali u prvom dijelu dana. Popodne se očekuje promjenjivo oblačno sa povremenim pljuskovima, uglavnom na zapadu i jugoistoku. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 28, na jugu oko 30 stepeni Celzijusovih. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.