Sutra slab snijeg i kiša, uveče razvedravanje

  • 21.03.2021. 14:29

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti oblačno vijeme sa slabim snijegom u većini krajeva, a uveče se očekuje razvedravanje i prestanak padavina.

Ujutro će biti oblačno i hladno vrijeme, snijeg će padati u većini krajeva, a slaba kiša na krajnjem sjeveroistoku i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i dalje se očekuje slab snijeg, uglavnom u centralnim i planinskim krajevima, a uveče razvedravanje u nižim krajevima.

Duvaće vjetar umjerene jačine sa jakim udarima sjevernog smjera, u Hercegovini, zapadu i jugozapadu i olujni udari vjetra, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri, na planinama od minus šest, a najviša dnevna od nula do šest, na jugu oko osam, na planinama od minus tri stepena Celzijusova.

U utorak, 23. marta, tokom dana se očekuje sunčano virjeme na jugu i sjeveru, u ostalim krajevima promenljiva oblačnost.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha od biće od minus pet do jedan, na planinama od minus osam, a najviša dnevna od nula do šest, na jugu i sjeveru oko osam, na planinama od minus dva stepena Celzijusova.

Nakon hladnog jutra u srijedu, 24. marta, tokom dana biće sunčano uz promenljivu oblačnost u sjevernim krajevima. Dnevna temperatura biće u blagom porastu.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, na planinama od minus sedam, a najviša dnevna od dva do sedam, na jugu i sjeveru oko 11, na planinama od minus jedan stepen Celzijusov.

Toplije vrijeme biće od četvrtka, 25 marta, kada će tokom dana biti sunčanona jugu i sjeveru, a u ostalim krajevima umjereno oblačno.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do tri, na planinama od minus šest, a najviša dnevna od dva do osam, na jugu i sjeveru oko 11, na planinama od minus jedan stepen Celzijusov.

Temperatura izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus deset, Han Pijesak minus pet, Čemerno minus četiri, Kalinovik minus tri, Sokolac minus dva, Mrakovica i Srebrenica minus jedan, Zvornik nula, Gacko i Mrkonjić Grad jedan, Šipovo dva, Višegrad, Ribnik, Rudo i Foča tri, Bijeljina i Gradačac četiri, Doboji Bihać pet stepeni.

U Novom Gradu je izmjereno šest stepeni, u Banjaluci, Prijedor i Srpcu sedam, Mostar devet, Bileći i Trebinju deset, Grudama 12, te Neum 13 stepeni Celzijusovih.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.