Dječaku je potrebna naša pomoć

Sutra humanitarna tombola za jednogodišnjeg Olivera

  • 27.12.2020. 21:14

U Prijedoru će sutra biti organizovana novogodišnja humanitarna tombola sa željom da se pomogne dječaku Oliveru Pal Gajodi, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, a organizator je nefomalna grupa građana.

Branka Stjepanović, jedan od organizatora, rekla je da je pripremljeno više od 900 poklon-bonova od raznih donatora iz Prijedora, kao i Doboja i Banjaluke.

"Uplati se deset KM i to je jedinstvena cijena, a svaki izvučeni broj nosi posebnu nagradu i na taj način ćemo učestvovati, zajedno sa našim sugrađanima, u prikupljanju novčanih sredstva koja će biti uplaćena za Oliverovo liječenje", rekla je Stjepanovićeva.

Ona je napomenula da je riječ o dječaku iz Subotice, rođenom 2019. godine, za čije liječenje u Budimpešti je potrebno izdvojiti oko dva miliona evra.

"S obzirom na to da je humanitarni bazar, koji smo nedavno organizovali za malenu Minju protekao veoma uspješno, došli smo na ideju da organizujemo novogodišnju humanitarnu tombolu i pomognemo u prikupljanju sredstava za Olivera", istakla je Stjepanovićeva.

Ona vjeruje da će biti prodati svi bonovi i da će Prijedorčani pokazati svoju humanost, kao i u svim sličnim akcijama.

Ova humanitarna akcija biće održana na Trgu majora Zorana Karlice od 10.00 do 16.00 časova.