Vremenska prognoza

Sunčano i toplo, pa naoblačenje sa padavinama

  • 10.12.2018. 08:27

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i relativno toplo, a poslije podne će uslijediti naoblačenje sa padavinama.

Kiša se očekuje prvo na zapadu i sjeveru, zatim centralnom pojasu. 

Na planinama prolazno sa susnježicom, ledenom kišom i snijegom. Na istoku na planinama očekuje se formiranje i porast snježnog pokrivača. 

Kiša na jugu lokalno može biti i obilnija. 

Maksimalna dnevna temperatura vazduha iznosiće od četiri do devet, na sjeveru i jugu ponegdje i stepen-dva više, na planinama od minus dva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u Hercegovini umjerena do pojačana bura, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Han Pijesak i Čemerno minus pet, Sokolac i Livno minus četiri, Nevesinje i Krupa na Uni minus tri, Banjaluka, Srbac, Gacko i Ribnik minus dva, Šipovo, Mrkonjić Grad i Srebrenica minus jedan, Novi Grad i Bihać nula, Sarajevo, Mrakovica, Bileća, Rudo, Bijeljina i Doboj jedan, Foča, Zvornik, Višegrad i Tuzla dva, Zenica tri, Mostar četiri i Trebinje pet stepeni Celzijsuovih.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.