Temperatura do 34 stepena

Sunčano i toplo, mogući lokalni pljuskovi

  • 21.06.2019. 07:04

U Republici Srpskoj i Federaciju BiH danas se očekuje sunčano vrijeme uz umjeren porast oblačnosti poslije podne, te su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina.

Jutro će biti vedro i sunčano, sa lokalno malo oblaka i temperaturom vazduha od 14 do 18, na jugu do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana i poslije podne biće sunčano, dok su u istočnim, centralnim krajevima i na jugu mogući pljuskovi sa grmljavinom. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od 29 do 34 stepena Celzijusova. 

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda duvaće, slab do umjeren vjetar koji će u Hercegovini i zapadnim područjima biti jugozapadnog smjera, a u ostatku zemlje sjevernog i sjeveroistočnog. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Kalinovik i Bjelašnica 13, Bugojno i Ivan sedlo 14, Gacko, Sokolac i Jajce 15, Nevesinje, Foča i Drvar 16, Han Pijesak, Višegrad, Mrkonjić Grad, Livno i Sarajevo 17, Srebrenica i Zenica 18, Bihać i Sanski Most 19, Zvornik 20, Bileća, Mostar, Prijedor i Tuzla 21, Banjaluka i Trebinje 22, Bijeljina, Doboj i Neum 23, te Brčko i Gradačac 24 stepena Celzijusova. 

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.