"OPTIMA Grupa"

Stručni skup za predstavnike autoservisa FOTO

  • 12.11.2018. 15:53

"Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča i "OPTIMA Grupa" d.o.o. organizovale su prvi stručni skup za predstavnike autoservisa iz Republike Srpske i Federacije BiH. 

Na seminaru su prikazana dostignuća  Rafinerije sa posebnim akcentom na razvoj motornih ulja za putnička i komercijalna vozila, što je bila i tema stručne prezentacije. Za poslovne partnere kompanija je organizovala obilazak proizvodnih postrojenja, blending centra, najsavremenijeg u Evropi, kao i ispitne laboratorije u kojoj se kontroliše kvalitet proizvoda.

Predstavnici Rafinerije ulja Modriča informisali su poslovne saradnike o završetku remonta na postrojenju za deparafinaciju ulja, koji je zbog složenog procesa izrade opreme trajao dvije godine, a u koji je uloženo 3,5 miliona evra. Pogon deparafinacije ulja koristi se u svrhu dobijanja kvalitetnih hidrokrekovanih baznih ulja. Kapacitet postrojenja je 75.000 tona godišnje. 

Po završetku edukacionog i praktičnog djela seminara učesnici su dobili certifikate o uspješno završenoj edukaciji o primjeni i kvalitetu motornih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti, proizvodnog programa „Rafinerija ulja Modriča" namjenjenih za putnički i komercijalni program vozila. 

Aleksandar Ivanković, načelnik Uprave za marketing OPTIMA Grupe promovisao je novi projekat NESTRO Grupacije, TV serijal „Autoservis Kurbla". „S ozbirom da su autoserviseri u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima, poznaju kvalitet našeg proizvoda i da im je naš novi projekat po djelatnosti srodan, odlučili smo da im premijerno i ekskluzivno prikažemo prvu od 12 epizoda NESTRO majstorske radionice. Serijal je edukativnog i zabavnog karaktera, a svi zainteresovani mogu pogledati epizode ponedjeljkom uoči ATV-ovih Centralnih vijesti i emisije „Danas u Srpskoj" na BN-u, kao i na društvenim mrežama NESTRO Grupacije youtube kanalu i facebooku", rekao je Ivanković.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана