Ponesite kišobran

Stiže nam jače naoblačenje sa kišom VIDEO

  • 24.11.2018. 08:44

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje jače naoblačenje sa kišom, koja će do večeri zahvatiti većinu krajeva.

Slaba kiša će popode prvo zahvatiti centralne i istočne krajeve, a do večeri ponegdje je moguća kiša i na kranjem sjeveru i sjeveroistoku. Duvaće slab do umjeren južni i jugoistočni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura od devet do 14, lokalno na sjeverozapadu i jugu i do 16 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, samo je ponegdje na sjeverozapadu padala slaba kiša. 

Na Han Pijesku, Bjelašnici i u Gacku jutros je u 7.00 časova izmjereno nula stepeni. 

U Kalinoviku, Nevesinju i Šipovu u isto vrijeme izmjeren je jedan stepen, na Sokocu, u Sarajevu, Srebrenici, na Ivan Sedlu i u Tuzli dva, na Čemernu, u Mrkonjić Gradu, Bihaću, Bugojnu i Livnu tri, u Bijeljini, Zvorniku i Gradačcu četiri, u Doboju, Sanskom Mostu i Širokom Brijegu pet, u Banjaluci, Brčkom i Prijedoru, Foči i Srpcu šest, u Višegradu i Mostaru sedam, na Mrakovici osam, u Trebinju devet i u Neumu 12 stepeni Celzijusovih. 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.