Priznanje za premijera Srpske

Stanari: Željka Cvijanović počasni građanin

  • 27.08.2018. 19:23

Predsjednica Vlade Srpske Željka Cvijanović ponijeće najviše priznanje Stanara povodom četvrtog rođendana te lokalne zajednice.

Cvijanovićeva je bila jedini prijedlog za prvu nagradu na Dan opštine, a podržala ga je i opozicija. Razloga da premijerki dodijele povelju počasnog građanina sa zlatnim vijencem je kažu mnogo.

"Željka Cvijanović je od početka učestvovala i pomagala kada je u pitanju obnavljanje opštine Stanari, kao i određeni broj ministarstava, koji su dali veliki doprinos na samom početku kada je u pitanju opština Stanari", istakao je Ostoja Stevanović, predsjednik SO Stanari. 

Nagrada će biti dodijeljena 9. septembra, kada u Stanarima očekuju premijerku. Nadaju se još boljoj saradnji. 

"Postoji volja Vlade, saradnja sa Vladom, neke stvari su u pripremi da se realizuiju neke stvari postoje gdje ni mi nismo uspjeli svoj dio ispoštovati nadamo se da će u narednom periodu biti dosta efikasnije", istakao je Denis Stevanivić, zamjenik načelnika opštine Stanari. 

Opozicija zamjera što ih premijerka nije ranije posjetila, a ni projekatima nisu baš zadovoljni. Ipak se nagradama nisu protivili. 

"Mi smo podržali tu odluku radi naših ljudi koji su na opštini proizvođači, privrednici, koji su nagrađeni i sportisti koji promovišu našu opštinu", naglasio je Željko Bajić, odbornik SDS u SO Stanari. 

Odlučeno je da se nagrade, privrednici, poljopriovrednici, sportisti, udruženja i organzaicje. Priznnaje i novčanu nagradu dobiće i najbolja studentkinja medicine sa prosjekom devet i po.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм