Priznanje za premijera Srpske

Stanari: Željka Cvijanović počasni građanin

19:23, 27.08.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Predsjednica Vlade Srpske Željka Cvijanović ponijeće najviše priznanje Stanara povodom četvrtog rođendana te lokalne zajednice.

Cvijanovićeva je bila jedini prijedlog za prvu nagradu na Dan opštine, a podržala ga je i opozicija. Razloga da premijerki dodijele povelju počasnog građanina sa zlatnim vijencem je kažu mnogo.

"Željka Cvijanović je od početka učestvovala i pomagala kada je u pitanju obnavljanje opštine Stanari, kao i određeni broj ministarstava, koji su dali veliki doprinos na samom početku kada je u pitanju opština Stanari", istakao je Ostoja Stevanović, predsjednik SO Stanari. 

Nagrada će biti dodijeljena 9. septembra, kada u Stanarima očekuju premijerku. Nadaju se još boljoj saradnji. 

"Postoji volja Vlade, saradnja sa Vladom, neke stvari su u pripremi da se realizuiju neke stvari postoje gdje ni mi nismo uspjeli svoj dio ispoštovati nadamo se da će u narednom periodu biti dosta efikasnije", istakao je Denis Stevanivić, zamjenik načelnika opštine Stanari. 

Opozicija zamjera što ih premijerka nije ranije posjetila, a ni projekatima nisu baš zadovoljni. Ipak se nagradama nisu protivili. 

"Mi smo podržali tu odluku radi naših ljudi koji su na opštini proizvođači, privrednici, koji su nagrađeni i sportisti koji promovišu našu opštinu", naglasio je Željko Bajić, odbornik SDS u SO Stanari. 

Odlučeno je da se nagrade, privrednici, poljopriovrednici, sportisti, udruženja i organzaicje. Priznnaje i novčanu nagradu dobiće i najbolja studentkinja medicine sa prosjekom devet i po.