Prijedor

SNSD organizovao svečanost povodom 8. marta FOTO

20:24, 22.03.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je SNSD najmoćnija organizacija i da se ponosi Aktivom žena koji okuplja brojne aktivistkinje, veoma odane i posvećene partiji.

Dodik je novinarima u Omarskoj, gdje je prijedorski aktiv žena SNSD-a organizovao proslavu 8. marta, rekao da su osmomartovske proslave neka vrsta zahvalnosti za sve ono što su žene SNSD-a činile u međuvremenu. 

"Naša prijedorska organizacija jedna je od najorganizovanijih, najboljih i najmasovnijih i one često, nekoliko puta u godini, prave ovakve manifestacije. Ovo je mjesto gdje želimo da se zahvalimo za sve što čine naše znane i neznane aktivistkinje, i da im poručimo da su dio velike porodice SNSD-a", rekao je Dodik. 

Thumbnail

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je ovo tradicionalno okupljanje kao i u svim gradskim i opštinskim odborima povodom 8. marta i da je to prilika da se zahvale aktivistkinjama, članicama SNSD-a na svim naporima koje ulažu da bi SNSD funkcionisao i ostvarivao svoje politike.

"Kao predsjednik Republike i ranije predsjednik Vlade, naše članice koje su ministrice, direktorice, koje su narodni poslanici i na različitim pozicijama, koje su načelnice, odbornice - sve zajedno činimo veliki tim i pokazujemo zapravo same u praksi da je uloga žena u SNSD-u ravnopravna i jednaka sa našim muškim kolegama. Zajedno kreiramo i sprovodimo politike i zajedno radimo i gradimo bolju Republiku Srpsku", poručila je Cvijanovićeva. 

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Prijedor Gorana Bosančić rekla je da je u prijedorskom SNSD-u položaj žena isti kao i položaj muškaraca, kako je rekla, ravnopravan i izvanredan. 

Thumbnail

"Žene čine polovinu sastava SNSD-a u Prijedoru kao i u čitavoj Republici Srpskoj. Žene su važan dio i, najvažnije, nikada nisu izdale svoju partiju i cijene i vole predsjednika. Učestvuju u svim aktivnostima i dosta doprinose izbornim rezultatima", dodala je Bosančićeva. 

Proslavi u Omarskoj prisustvovala je i predsjednica Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović, kompletno rukovodstvo Gradskog odbora SNSD-a, te nekoliko stotina članova i simpatizera ove stranke.