Pravila postala samo slovo na papiru

Slava SDS-a bez Davora Šešića, specijalni gosti iz SPS-a

  • Извор: АТВ
  • 12.07.2021. 18:42

SDS-ovci su danas lomili slavski kolač ali bez ruku svih narodnih poslanika. Zagrljaja i čestitiki nije bilo od Davora Šešića. Na pitanje zašto nije stigao na krsnu slavu stranke, za ATV samo kratko odgovara da je na putu. Šta je rekao Mirku Šaroviću?

- Onaj ko nije danas sa nama a pozvan je, on ima svoje razloge. Sa svima koji žele mogu da budu sa nama, kome je tijesno u ovoj stranci on to treba da kaže. Pošteno je da se to kaže. Naš odnos prema gospodinu Šešiću i svima drugima je upravo takav. Znači budite dio porodice Srpske demokratske stranke ali se pridržavajte pravila ove stranke – kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović. 


A pravila su, onog dana kada je u stranku ušao Milan Radović, za Šešića postala samo slovo na papiru. Pravila je zaobišao i danas. Možda zato što bi ga na vratima dočekao novi stranački kolega, sa kojim nikako da pronađe zajednički jezik. 

Nije bilo Šešića, ali su zato bili gosti iznenađenja. Među zvanicama je bio i lider SPS-a , Goran Selak. Selak se nakon zagrljaja, smjestio za sto do Mirka Šarovića i Milana Radovića. Tako blizu nisu bili neki istaknuti funkcioneri stranke. Šta su jedan o drugom govorili, progutao je i lider banjalučkog PDP-a. Srdačne pozdrave Gorana Selaka i Draška Stanivukovića, nekada političkih protivnika, sigurno, do danas niko nije vidio. Da li je to nakon svega, Selak prigrlio opoziciju, ili ona njega?

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.