Teslić

Šišali se i stari i mladi: Humanitarna akcija "Kosu skrati, hrabrost vrati"

  • 29.09.2019. 20:08

Više od 150 Teslićana danas je na Gradskom trgu skratilo kosu. Šišali su se i stari i mladi. Sve to kako bi darovali kosu za izradu perika djeci oboljeloj od malignih bolesti. 

Frizeri su imali pune ruke posla. Kažu, to im nije teško palo. 

"Jako sam srećna, nisam očekivala da ćemo odmah navaliti na posao, tri sata već šišam i drago mi je", kaže Božana Ajanović, frizer iz Teslić

"Srećna sam što danas možemo da pomognemo kolegicama iz Teslića i učestvujemo u akciji humanitarnoj", kaže Magdalena Marković, frizer iz Banjaluke.

Pod motom „Kosu skrati, hrabrost vrati“, akciju su organizovali Mladi socijaldemokrati u Tesliću. Kažu,odaziv sugrađana premašio je sva njihova očekivanja i to ih raduje. 

"Dolazi organizacioni odbor Roditeljske kuće „Iskra“, na moju molbu, da se druže sa nama. Mi ćemo tu kosu predati njima. Nadam se da će svi ostali opštinski i gradski odbroi preuzeti kod sebe i dokazati da se kroz politiku mogu organizovati jako humane lijepe stvari", ističe Predrag Dević, predsjednik OO MSD Teslić.

To je prva, ali ne i posljednja akcija darivanja kose u Tesliću, poručuju mladi. Kažu, sljedeću akciju već su zakazali u proljeće naredne godine. 

Тагови: