Saznajte kakvo nas vrijeme sutra očekuje

  • 28.12.2020. 14:36

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa slabim do umjerenim padavinama koje će biti obilnije na jugu i dnevnom temperaturom od sedam do 14 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti promjenljivo oblačno u sjevernim predjelima, na krajnjem jugu i istoku oblačno sa kišom, a u višim predjelima moguć je slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme, na jugu i jugozapadu lokalno sa obilnijom kišom, u višim predjelima na jugozapadu moguće je provijavanje snijega.

Duvaće umjeren vjetar sa jakim udarima južni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Han Pijesak i Čemerno dva, Novi Grad i Srbac tri, Gacko, Zvornik i Sokolac četiri, Doboj, Nevesinje, Ivan sedlo pet, Višegrad, Bijeljina i Livno šest, Banjaluka, Mrkonjić Grad, Bugojno i Tuzla osam, Sarajevo i Srebrenica devet, Bileća, Bihać i Zenica 10, Trebinje i Sanski Most 11, Prijedoru i Mostar 12, te Neum 14 stepeni Celzijusovih.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)