Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

  • 29.03.2021. 08:39

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenjivo vrijeme sa sunčanim periodima i najvišom dnevnom temperaturom vazduha od 20 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti pretežno vedro, mjestimično uz veću oblačnost ili maglu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do devet, na planinama oko nule, a najviša dnevna između jedan do 17 stepeni, na sjeveru i jugu oko 20, na planinama od sedam stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab do umjeren pretežno sjevernih smjerova.

Temperatura je ispod nule jutros samo na Bjelašnici gdje su u 8.00 časova izmjerena minus dva stepena Celzijusova, dok je u Gacku, Drvaru i Šipovu nula stepeni, na Han Pijesku i u Driniću jedan, u Zvorniku, Nevesinju, Novom Gradu, Prijedoru, Tuzli i na Čemernu dva, u Bijeljini, Banjaluci, Doboju, Mrkonjić Gradu, Kalinoviku, Srpcu i na Sokocu tri, u Bihaću i Zenici četiri, u Srebrenici i Bileći pet, u Višegradu, Sarajevu, na Mrakovici i u Foči šest, u Rudom sedam, u Trebinju osam, u Mostaru devet i u Neumu 12 stepeni Celzijusovih. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.