Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

  • 25.07.2020. 09:05

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje češća pojava kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje i lokalne nepogode, a biće i svježije u odnosu na dan ranije.

Poslije podne i prema večeri doći će do postepenog prestanka padavina i razvedravanja, prvo na zapadu, jugozapadu i jugu, dok su na istoku i sjeveroistoku moguće grmljavina i lokalne nepogode.

Kasnije uveče i u noći na nedjelju padavine će prestati, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 23 na zapadu, na istoku i jugu do 30, u planinama na zapadu od 16 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab i promjenjiv vjetar, tokom dana slab do umjeren jugozapadni, u Hercegovini i planinama jak, a uveče na sjeveru umjeren zapadni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava umjereno do pretežno oblačno sa kišom u Krajini.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 10, Han Pijesak i Čemerno 14, Mrakovica i Ivan Sedlo 15, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Sokolac i Šipovo 16, Gacko, Ribnik, Bihać, Bugojno i Srebrenica 17, Livno, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla, Prijedor, Rudo i Foča 18, Banjaluka, Gradačac, Višegrad, Zvornik, Novi Grad, Srbac 19, Bijeljina, Bileća, Doboj i Široki Brijeg 20, Trebinje 22, te Mostar i Neum 23 stepena Celzijusova.

Na Sokocu je u protekla 24 časa pao 31 litar kiše po metru kvadratnom, u Bijeljini 29, Novom Gradu 26, Banjaluci 21, Mlječanici 19, Prijedoru 12, Višegradu i Han Pijesku po šest, u Šipovu, Srebrenici i Mrkonjić Gradu po pet, u Doboju četiri, u Srpcu i Mrakovici po tri, u Ribniku dva, te u Trebinju, Čemernu i Rudom po jedan litar kiše.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић