Vremenska prognoza

Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

  • 02.04.2021. 07:58

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno sa kišom uglavnom na sjeveru i na istoku.

Poslije podne očekuju se pljuskovi od juga Krajine do sarajevsko-romanijske regije i Podrinja, koje će smjenjivati sunčani periodi. Na jugu će biti pretežno sunčano, popodne uz povećanje oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kiša će prestati do večeri, uz prolazno smanjenje oblačnosti, a tokom noći će doći do novog jačeg naoblačenja sa sjevera i zapada, koje će ponovo na sjeveru donijeti kišu.

Dnevna temperatura vazduha od 15 do 20, na sjeveru i na istoku lokalno do 22, na planinama od 10 stepeni Celzijusovih.

Na sjeveru će duvati i umjeren vjetar, tokom prijepodneva i dijela dana u Semberiji i jak zapadni, a na jugu slab i promjenljiv. U Hercegovini će duvati umjeren jugozapadni vjetar.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u većini krajeva promjenljivo oblačno, uz slabu kišu u sjevernim područjima.

Jutros je najhladnije na Sokocu i Čemernu gdje su u 7.00 časova izmjerena tri stepena, na Han Pijesku je šest, u Novom Gradu, Doboju i Bileći osam, u Prijedoru devet, Mrkonjić Gradu 10, a u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju 11 stepeni Celzijusovih.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.