Nakon 15 godina

Savići život u Beču zamijenili poljoprivredom

  • 19.08.2018. 19:25

Miladin i Sonja Savić nakon 15 godina života u Beču, zajedno sa svoje dvije kćerke vratili su se na Miladinovo porodično imanje. Posao u evropskoj metropoli zamijenili su poljoprivredom u rodnom selu.

„Čovjek kada živi u gradu, sve što zaradi ode na račune i dok se sve to poplaća ostane toliko da se čovjek hrani u supermarketima gdje je hrana, naravno, nezdrava", kaže  Sonja Savić iz Zagona kod Bijeljine.

Savići naglašavaju da im je najveća želja da žive onako kako su živjeli njihovi preci. Zdravo i u skladu sa prirodom.

"Svo voće i povrće koje čovjek može da koristi u toku godine mi smo posadili, prije svega za naše potrebe.Mislim da bi mladi ljudi trebalo da razmisle, šta mi to zapravo imamo u nama, oko nas, a da smo to dobili bez uloženog novca i da pokušaju to da iskoriste i prilagode sebi“, rekao je Miladin Savić.

Važno je biti istrajan  u svojim zamislima i postavljenim ciljevima i samo to je pravi recept za zagarantovan uspjeh, ističe Miladin. Vjeruje da se ništa u životu ne dešava slučajno, te da oni trenutno uživaju u svojoj oazi mira. Ovom svojom odlukom ostvarili su svoj životni san.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.