"Sektor ekspo 2018"

Sajam bezbjednosti i energetske efikasnosti u Banjaluci

  • 28.06.2018. 19:57

Razvoj tehnologije veoma je bitan za Srpsku, dajemo sve od sebe da je unaprijedimo, istaknuto je danas na Sajmu bezbjednosti i energetske efikasnosti "Sektor ekspo 2018" u Banjaluci.

Sajam je otvorio ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić i rekao da je strateški interes republike uvođenje novih tehnologija u sve sektore, posebno u privredu. 

"Ljudima poput ove kompanije Sektora i gospodina Krunića, treba pružiti podršku kada nastoje da praktično pokažu da su za to spremni i da imaju svijest o tome koliko primjena novih tehnologija znači i koliko su već primjenom novih tehnologija stvorili novih rezultata. Oni će tek sada kroz ovu novu aktivnost u ovoj oblasti stvarati nove rezultate, a sam broj od 1.300 zaposlenih je respektabilan i iz tog razloga normalno je da Vlada svojom politikom podržava, pomaže i pokazuje razumijevanje prema ovakvoj kompaniji", istakao je Đokić. 

Trudimo se da na našem tržištu pružimo najnaprednije Evropske usluge, naglašava kompanija "Sektor sekjuriti", koja je organizator sajma. Kažu da su se do sada bavili samo privatnom bezbjednošću, a sada pokušavaju pratiti svjetske tehnologije.

"Imaćete priliku svi da vidite koji su to novi svjetski trendovi i prezentovaćemo svakako novi dio naše uslue Sektor elektrik, koji se bavi LED rasvjetom, energetskom efikasnošću. Imamo i nove projekte koje možemo da pokažemo iz energetike, a to su Smart city novi projekti za naše gradove. U svakom slučaju to će biti interesantno ministru energetike", Slaviša Krunić, predsjednik Uprave kompanije "Sector security". 

Kompanija Sektor sekjuriti posluje 18 godina, a današnji sajam bio je prezentacija svih usluga koje trenutno pružaju.