Nema mjesta

Raja sa Biroa proglasila nepoželjnim Bakira Izetbegovića

  • 21.11.2018. 10:34

Nakon što je odlazeći član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović javno objavio da nakon isteka predsjedničkog mandata nema gdje raditi te kako će se prijaviti na Biro za nezaposlene, uslijedilo je mnoštvo uglavnom šaljivih i duhovitih reakcija, kakve i dolikuju unesrećim, ali ponosnim građanima BiH. 

Pojavljivale su se razne verzije i ponude prema njoj bi Bakir Izetbegović mogao dobiti posao fizioterapeuta na KCUS-u, gdje ima dobre veze. Kad je bilo drugačije, dok je supruga mu Sebija imala dobre veze u Predsjedništvu, zahvaljujući njima i postala je direktoricom najvećeg kliničkog centra. 

Ipak, na Birou je situacija nešto drugačija i nije tako jednostavno biti dio njega. Naime, čim su čuli kako im se odlazeći predsjednik najavio, zasjedao je i Upravni odbor Raje sa biroa. Nakon sjednice, izdali su i saopštenje.

"Upravni odbor Raje sa biroa je sa 12 glasova ZA, tri PROTIV i četiri SUZDRŽANA proglasio Bakira Izetbegovića nepoželjnim na birou", navodi se u kratkom saopštenju.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.