"Pošte Srpske"

Radović: Uručene zahvalnice istaknutim radnicima

  • 09.10.2019. 15:19

Direktor preduzeća "Pošte Srpske" Miladin Radović danas je u Doboju, povodom obilježavanja Svjetskog dana pošte, uručio zahvalnice i čekove u iznosu od po 100 KM za 42 radnika iz svih jedinica poštanske mreže koji su se u prethodnom periodu istakli u radu.

Radović je rekao Srni da je ove godine akcenat stavljen na radnike za koje je naveo da su i najzaslužniji za uspjeh i dobro poslovanje "Pošta Srpske".

"Uvijek može bolje i više i tome se teži", izjavio je Radović, najavljujući da će obim poslova poštanskih usluga biti osavremenjen i proširen.

On je pohvalio domaćina današnje manifestacije - Radnu jedinicu Doboj, za koju je naveo da je jedna od boljih na nivou Republike Srpske.

U Doboju je u junu otvoren rekonstruisani objekat pošte, koji je stradao u poplavama 2014. godine, a koji je danas jedan od najmodernijih objekata poštanskog sistema Srpske.

U "Poštama Srpske" zaposleno je oko 2.500 radnika.

Poštanski sistem Republike Srpske dio je velike svjetske mreže javnih poštanskih operatera i jedan od tri javna poštanska operatera u BiH, koji samostalno, ekonomski i tehnološki nezavisno, djeluju na cjelokupnom području Republike Srpske, obezbjeđujući korisnicima dostupnost univerzalnih i drugih poštanskih usluga.

Svjetski dan pošte obilježava se širom svijeta 9. oktobra - na dan osnivanja Svjetske poštanske unije 1874. godine u Bernu.

Cilj Svjetskog dana pošte je isticanje važnosti poštanskog sektora u svakodnevnom životu ljudi i njihovom poslovanju, te doprinos društvenom i ekonomskom razvoju zemalja. 
 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.