Demanti

"RADIS": Prenošenjem zlonamjernih tvrdnji nam se nanosi šteta

  • 18.11.2019. 08:07

Preduzeće "RADIS" d.o.o. za proizvodnju, usluge, unutrašnju i spoljnu trgovinu iz Istočnog Novog Sarajeva, tvrdi da su prenošenjem izjave predsjednika Nadzornog odbora OC Jahorina, Nedeljka Eleka, u Centralnim vijestima ATV-a od 31.10.2019, dovedeni "u kontekst radnji kojima se ugledu i poslovanju firmi nanosi šteta".

"Prenošenjem izjave predsjednika Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, gospodina Nedeljka Eleka, da 'OC Jahorina neće stići da uradi sve radove zato što se pojavljuje firma Radis iz Istočnog Sarajeva koja nikad nije projektovala staze, javlja se na tendere ulaže žalbe te na taj način blokira i sabotira radove na Jahorini', kao i objavom krajnje neprofesionalne, neargumentovane i zlonamjerne tvrdnje dotičnog 'da neki lokalni reketaši žele da zaustave sve radove na jahorini radi ličnog sitnog interesa' doveli ste firmu RADIS d.o.o. Istočno Sarajevo u kontekst radnji kojima se ugledu i poslovanju firmi nanosi šteta", navodi se u saopštenju.

Iz ove firme navode da je "objava vaše TV kuće kao i izjava dotičnog neistinita, zlonamjerna i tendenciozna, sadrži sva obilježja klevete shodno članu 5. Zakona o zaštiti od klevete Republike Srpske".

Iz RADIS-a dodaju da posjeduju dugogodišnje iskustvo na izvođenju građevinskih radova, da stoje iza velikog broja uspješno realizovanih projekata, da zapošljava veliki broj visoko kvalifikovanih kadrova i da uredno izvršava svoje zakonske obaveze.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм