Jelen Business Case Challenge

Prvo mjesto osvojio tim „MYM“ iz Bijeljine

  • 25.12.2018. 11:51

Finale “Jelen Business Case Challenge” održano je 21. decembra na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci u organizaciji Centra za razvoj karijere i kompanije Molson Coors BH u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci i Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Prijavila su se 32 studentska tima iz Banjaluke, Bijeljine, Sarajeva, Zenice i Istočnog Sarajeva ali i Srbije sa javnih i privatnih univerziteta, uključujući različite studijske programe - ekonomija, pravo, dizajn, multimedija.

U finalu ovogodišnjeg “Jelen Business Case Challenge” svoje radove predstavilo je 11 najuspješnijih timova, a teme ovogodišnjeg takmičenja su bile: „Jelen regionalni pristup”,  “Jelen i mladi” i “Craft Pivo - lansiranje brenda”. 
Žiri je imao veoma težak zadatak da izabere najbolje timove i dodjeli novčane nagrade pobjednicima, imajući u vidu kvalitetne prezentacije i ideje učesnika. Prvo mjesto osvojio je tim „MYM“ iz Bijeljine, dok su drugo i treće mjesto pripali timovima iz Banja Luke „#4EISEC“ i „Nik+“.

Finale ovogodišnjeg takmičenja je trajalo više od pet časova, a Vladimir Rosić u ime organizatora - kompanije Molson Coors BH nije krio zadovoljstvo finalistima, te je dodao da su nagrade osvojili zaista najbolji timovi, koji su ponudili konkretne ideje kao i prijedlog implementacije istih uz ranije napravljena kvalitetna istraživanja tržišta i potrošača. 

Imajući u vidu da se „Jelen Business Case Challenge“ održava već pet godina zaredom, organizatori su veoma ponosni što je ovaj projekat nadmašio očekivanja i privukao veliki broj takmičara da predstave svoje poslovne ideje. Iz kompanije Molson Coors BH ističu da u 2019. godini planiraju mnoštvo zanimljivih projekata namijenjenih upravo mladima.  

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија