Osam kilometara šumskom stazom

Prva avanturistička trka " Termag čelendž rejs "

  • 16.07.2018. 19:54

Avanturistička trka, “Termag čelendž rejs“, po prvi put biće održana u subotu, na Jahorini. Svi koji misle da mogu šumskom stazom da istrče skoro osam kilometara, imaju još vremena da se prijave.

To je do sada uradilo sedamdeset takmičara koji će biti podijeljeni u mušku i žensku grupu.

"Na stazi ćemo imati osam prepreka, prepreke nisu mnogo zahtjevne tako da će učesnici moći da ih savladaju, ali te prepreku daju dodatni čar ovoj trci", rekao je Milan Džapić, direktor trke “Termag čelendž rejs“.

U OC “Jahorina“ kažu da su ovakve manifestacije najbolje za promociju ljetnog turističkog sadržaja olimpijske ljepotice. Zbog toga, ali i promocije prirodnih potencijala i zdravog života, kompanija “Prointer“ podržala je prvi avanturistički kros na Jahorini.

"Znamo da Jahorina živi zimi, a sad svi moramo učiniti da ona zaživi i tokom ljeta. IT Prointer je u tom cilju i želji podržao ovaj sportsku trku i možemo pozvati još takmičara da dođu", rekao je Vlatko Vukotić, portparol IT “Prointer“.

"Želim da ova trka uspije, da dođe što više ljudi i upozna planinu na pravi način", kazao je Dejan Ljevnajić, direktor OC “Jahorina“.

Mjesta ima za još 50 učesnika. Organizator, i hotel Termag, pripremili su vrijedne nagrade.

Тагови: