Potraga imala srećan kraj

Pronađene dvije djevojčice koje su nestale u Istočnom Sarajevu

12:57, 03.07.2020.
Izvor: ATV
Policija Republike Srpske
Nakon velike potrage sinoć su na području Istočnog Sarajeva pronađena dvije djevojčice čiji je nestanak prijavljen ranije tog dana, potvrđeno je iz PU Istočno Sarajevo.

"U PS Istočna Ilidža u 18,30 časova prijavljen je nestanak dvije djevojčice iz Istočne Ilidže. Odmah nakon prijave angažovan je veći broj policijskih službenika PU Istočno Sarajevo: PS Istočna Ilidža, PS I.N.Sarajevo, PS za BS Istočno Sarajevo, Sektora kriminalističke policije i pripadnika jedinice žandarmerije PU Istočno Sarajevo koji su su saradnji sa Republičkom upravom  civilne zaštite RS, građanima Istočnog Sarajeva i uz koordinaciju sa  policijskim službenicima MUP-a Кantona Sarajovo   izvršili pretragu terena, što je rezultiralo pronalaženjem djevojčica na području  opštine Novi Grad, Кanton Sarajevo FBiH", rečeno je iz PU Istočno Sarajevo.

Nakon što je  je utvrđeno da su djevojčice bez vidljivih povreda i da su se u toku dana samovoljno udaljile od kuće, iste su oko 22,45 časova vraćene roditeljima.

Policijska uprava Istočno Sarajevo se zahvaljuje svim građaima Istočnog Sarajeva kao i svim subjektima koji su učestvovali u pronalasku nestalih djevojčica.