Vremenska prognoza

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima

  • 13.02.2019. 08:21

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno, prohladno i suvo vrijeme, tokom dana oblačno i hladno, na planinama na istoku sa snijegom, na jugu sunčanije sa umjerenom burom.

Ujutro djelimično razvedravanje, na planinama jak mraz, a u nižim predjelima umjeren, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće prohladno i suvo uz promjenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima.

Na planinama na istoku biće oblačnije sa slabim mjestimičnim snijegom, ali se ne isključuju i kraći sunčani intervali, dok će na jugu biti dosta sunčanije, vjetrovito i prohladno.

Duvaće umjeren vjetar sjevernog smjera, jak u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od minus jedan do četiri stepena, na jugu i sjeveru do osam, na planinama od minus četiri stepena Celzijusova.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Čemerno minus osam, Han Pijesak minus sedam, Sokolac i Kalinovik minus pet, Mrakovica i Livno minus četiri, Doboj, Gacko i Bugojno minus tri, Banjaluka, Sarajevo, Tuzla, Mrkonjić Grad i Drinić minus dva, Srebrenica, Bijeljina, Šipovo, Prijedor i Rudo minus jedan, Višegrad, Ribnik, Bihać, Foča, Zenica, Krupa na Uni i Novi Grad nula, Bileća i Zvornik jedan, Trebinje dva i Mostar četiri stepena Celzijusova.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.